Paradicsomos karfiol

2014-07-06

sponsored links

Az alábbi recept ismét Bornemissza Karola gyûjteményébõl származik. Egy egyszerû, húsmentes fogás, fõként azoknak akik szeretik a nagyon paradicsomos ételeket.

Paradicsomos karfiol

Hozzávalók: 1 fej karfiol, 2,5 – 3 dl sûrû paradicsomlé, kevés zsemlemorzsa, 3 dkg vaj, 12 dkg reszelt sajt, só.

Elkészítése:  A karfiolt rózsáira szedjük és forró sós vízben roppanósra fõzzük. Egy tûzálló tálba rakjuk a lecsettegtetett karfiolt, majd ráöntjük a paradicsomot, megszórjuk zsemlemorzsával, a vajat rámorzsoljuk és reszelt sajttal bõven befedjük. Elõmelegített sütõben összesütjük.


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2014/07/06/paradi...

sponsored links

Keres?s