Paradicsomos, juhtúrós rakott padlizsán
sponsored links
Juhtúrós rakott lecsóféleséget szoktam készíteni, mióta egyszer Gabojszánál megláttam az ötletet, most viszont egy egyszerûbb változatot készítettem el. És végülis nem is lecsó, hiszen hiányzik belõle az olyan fontos alapanyag, mint a hagyma meg a paprika, azok nélkül meg nincs lecsó, ugyebár! Úgyhogy kérem szépen, ez egy egyszerû, paradicsommal és juhtúróval lerakott padlizsán. De annál finomabb!!!:)
Bár szerintem a finomságához hozzájárult az a "paradicsomkonzerv" is, amit használtam hozzá: tavaly tettem el én, édesanyám finom, érett paradicsomaiból, mintegy próbából. És mivel amit készítettem, kiállta a próbát, hát idén több is készül majd belõle, és akkor a "receptet" is leírom.
(Nem az ételt tálaltam konyhai törlõre, hanem azon volt az üvegtál, amiben készítettem.:):):))
Paradicsomos, juhtúrós rakott padlizsán
Hozzávalók: 2 padlizsán, 2 kicsi paradicsomkonzerv, 30 dkg juhtúró, 4 dl tejföl, só, bors, kevés olívaolaj, 1 evõkanál ...