Paradicsomos húsgombóc fetamorzsával, sült sárgarépával
sponsored links
Teljes átalakításon ment át ez a hagyományos állapotában is kitûnõ étel, rizs, babér levél, cukor nélkül, kicsit fûszeresebben, pikáns, de vitaminban gazdag!
Még mindig nagy mennyiségben tudunk hozzájutni a paradicsomhoz, így készülhet frissbõl is, és mivel jól fagyasztható, nyugodtan csinálhatjuk nagy adagban, majd be a fagyóba és hétköznap is isteni ebéd,vagy vacsi várja a családot!:-) Sajnos a kép szörnyû, de azért látható, hogy milyen volt, sajna, mindkét gyerek örjöngött, hogy vigyem a vacsit, ne fotózzak, így megadtam magam!:-)
Mivel római kömény, gyömbér is van benne, ezért mellé naan kenyeret sütöttem, amit forrón olvasztott vajjal megkenve kínáltam mellé és mindenki csak csendben falt és falt, és falt, nyam..nyam....
Tényleg nagyon finom, köszönettel tartozok a receptért a Good Food magazin munkatársainak, ez tényleg ütõs, bár még nem igazán találtam olyan receptet náluk, ami nem vált volna be, vagy ne lenne könnyen, gyorsan elkészíthetõ, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, az újság alapján, akár egész hónapra össze tudjuk állítani a menüt, e szerint vásárolunk be és egy ...