Paradicsomos Fusilli

2011-11-25

sponsored links



A néhány nappal ezelõtti egy esztendõs születésnap alkalmából, kisebb belsõ statisztikát készítettem. Ez több szempontból is rendkívül tanulságos volt, de abban mindenképpen, hogy átnéztem, mely témákban is kell jobban növelni a tartalmat. Ezért most ismét egy olaszos tésztaétel következik, annál is inkább, mivel egy nemrégiben közzétett tanulmány szerint Magyarországon az egyik legkedveltebb konyha az itáliai.

Mihelyst megírtam ezt a kis lead-et, azonnal megjött a fõzhetnékem. Persze próbáltam valami különleges, de mégis egyszerû ételt összehozni. A spájzban eltöltött rövid leltár után a fusilli mellett döntöttem, melyhez eredeti olasz hámozott paradicsom konzervbõl készítettem szószt.
Néhány szóban, mai fõszereplõnkrõl: A fusilli a rövid tésztákhoz tartozik. Az önmagukba csavarodó tésztaorsók enyhén hosszúkás formájúak. Nem annyira elterjedt, mint mondjuk a spagetti vagy a makaróni, de érdemes vele próbát tenni. 

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... culinaricum.blogspot.com/2011/11/para...

sponsored links

Keres?s