Paradicsomos, csombortos csirkecombok

2014-04-27

sponsored links


Hozzávalók: 4-6 db kicsontolt felsõ csirkecomb, 1o-15 db kisebb újkrumpli, 1 db kápia paprika, 3 kanál paradicsompüré, 3 kanál oliva olaj, 3 cikk fokhagyma, csombort vagy kakukkfû, só, 5 db cseresznye paradicsom.

 A kápia paprikát kimagoljuk, feldaraboljuk, a megpucolt fokhagymával, paradicsompürével és oliva olajjal mixerrezük. A kapott pépet sózzuk és ebbe beleforgatjuk a combokat. Egy jénai tálba helyezzük õket, a megmaradt betöltjük a tálba. 
A krumplikat alaposan megmossuk, a paradicsomokat kettévágjuk és elhelyezzük a combok mellett. Pár szál csombortot teszünk mellé, vagy megszórjuk kakukkfûvel. A krumplikat sózzuk. 
Alufóliát teszünk a tálra. Elõmelegitett sütõben kb. 3o percet  igy sütjük, majd levesszük a fóliát és további 3o percet sütjük.
Bulgur salátával tálaltam (Bulgur saláta).





Folytats a blogon ... makviragesmakvirag.blogspot.com/2014/...

sponsored links

Keres?s