Paradicsomos csirkecombok bulgurral és kakukkfüves sült krumplival
sponsored links
Az édes paradicsom és a kakukkfû mind a nyár ölelõ melegét idézi. Ezt az ételt többnyire nyáron készítem, talán ettõl lett ma olyan perzselõ, nyárias kedvem. Ki tudja?
Az egész csirkecombokat lebõröztem és kétfelé vágtam. Kevés olajon megfuttattam egy nagy fej hagymát, majd a húsokat megforgattam benne. Miközben pirult, sóztam és fûszereztem. Babérlevelet legalább hármat tettem hozzá. Õrölt fekete bors és kurkuma egy kávéskanálnyi, mozsárban tört koriander egy teáskanálnyi került bele. Én még tettem hozzá egy csipet római köményt és nagyon kevés szecsuáni borsot,amit mindig frissen török durvára mozsárban. Az ételnek ettõl keleti hatása nem lesz, de különleges ízt kap. A megpirított husira ráöntök ...