PARADICSOMOS BULGURRAL TÖLTÖTT PADLIZSÁN

2011-11-10

sponsored links


Hiába látjuk a naptárban, hogy már november van, sõt a Márton-nap közeledik lassan, az idõjárás még olyan kegyes, hogy most is ehetünk magyar padlizsánt. Én az itt látott idei utolsó, mini darabokat Anyukámtól kaptam. Gondoltam, majd krém lesz belõlük, de annyira aranyosan formásak voltak, hogy muszáj volt megtöltenem õket. Abszolút húsmentes kaja, így vega barátaim, elsõsorban Nektek ajánlom meleg szívvel! 

Hozzávalók 2-3 személyre:

5 db kicsi padlizsán

10 dkg bulgur
1 kis doboz sûrített paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 evõkanál olaj ...

Folytats a blogon ... coffeinmentes.blogspot.com/2011/11/pa...

sponsored links

Keres?s