Paradicsommal és mozarellával rakott pangasius

2011-11-13

sponsored links

Ahogy azt a tonhalas lencsesalátánál már említettem, újabban igyekszünk a halakat beépíteni a hétköznapi étkezésünkbe.
Ennek érdekében elugrottunk a Metroba megvizsgálni a friss hal felhozatalt. Lazaccal és pangasiussal tértünk haza.
A pangasiusból már aznap el is készült ez az étel. Receptem nem volt hozzá, de az áruházban ingyenesen elvehetõ, 35 darabból álló, gyûjthetõ Halpraktikák c. ötletkártyák ide vonatkozó példányán a következõ tanácsot találtam: ??készülhet belõle rakottas: spenóttal, burgonyával vagy más zöldségekkel, mozarellával és paradicsommal??
Ebbõl kiindulva született ez a recept. Azt leszámítva, hogy sokkal bátrabban kellett volna a sót használni, mint ahogy én tettem, az elkészült étel finom volt. Rizzsel körítve, citrom frissen facsart levével kicsit megspriccelve fogyasztottuk.

Hozzávalók - 4 fõre:
Olívaolaj
Durva szemû tengeri só
75 dkg (4 szelet) pangasius hal
30g (6 evõkanál) aprított snidling ...


Folytats a blogon ... fozomasina.freeblog.hu/archives/2011/...

sponsored links

Keres?s