Paradicsomleves fõzés nélkül

2012-06-22

sponsored links

hideg paradicsomleves 005.jpg

Ezt a szikkadt kenyérrel készült paradicsomleveset az olaszok melegen, a spanyolok hidegen eszik. A magyar háziasszonynak meg most a hideg a szimpatikus, mert nem kell hozzá tûz, csak botturmix.

Én eddig csak a meleg, fõzött változatot ismertem, amit nagyon szeretek, de az Andalúz kurzuson a hideg változatot tanultuk meg, mintha csak a kánikulára készültünk volna.

Mint mindig, most is elmondom, hogy ez a leves nagyon kevés hozzávalót tartalmaz, így hatványozottan érvényesül a friss és jó minõségû alapanyagok íze, aromája, lehetõség szerint törekedjünk mindenbõl a legjobbat választani.

Hozzávalók:

1000g paradicsom

250g szikkadt kenyérbél

1gerezd fokhagyma ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2012/06/22/cim...

sponsored links

Keres?s