Paradicsomleves citromfûvel bodzavirággal
sponsored links
Biztosan egyetértetek-e velem: bármit fõz az ember az minden alkalommal más.
Elõször: ha ugyanazokat a hozzávalókat használjuk fel, akkor is más.
Másodszor: ha arra gondolok, hogy mi magunk is mások vagyunk ma, mint tegnap és természetesen mindig belefõzzük az ételbe saját magunkat: a gondolatainkat, érzéseinket.
Harmadszor: ha csak a fizikai szintnél maradok, más hozzávalók állnak rendelkezésünkre
télen, tavasszal, nyáron, õsszel.
Nálunk a paradicsomleves télen égetõen csípõs, forró és házi csiga tésztát vagy
tarhonyát teszek bele, de biztosan chilis és forró.
Nyáron bazsalikomos, mozzarellás és hideg, esetleg langyos. Ha már van saját paradicsom, akkor nyersen, fõzés nélkül készítem, általában hideg és nyers.
Most tegnap, pedig citromfûvel és bodzavirággal készítettem és durumlisztbõl készült pici virág alakú tésztát fõztem bele.
Tavaszi paradicsomleves
télen, tavasszal, nyáron, õsszel.
Nálunk a paradicsomleves télen égetõen csípõs, forró és házi csiga tésztát vagy
tarhonyát teszek bele, de biztosan chilis és forró.
Nyáron bazsalikomos, mozzarellás és hideg, esetleg langyos. Ha már van saját paradicsom, akkor nyersen, fõzés nélkül készítem, általában hideg és nyers.
Most tegnap, pedig citromfûvel és bodzavirággal készítettem és durumlisztbõl készült pici virág alakú tésztát fõztem bele.
Tavaszi paradicsomleves
Hozzávalók ...