Paradicsom konzerválása, befõzés _ paradicsomlé, hámozott paradicsom

2011-08-26

sponsored links



Ha nyár, akkor paradicsom. A szó mindkét értelmében. Habzsoljuk számolatlanul, mert ilyenkor a legfinomabb, tele vitaminnal és olyan ízekkel, melyet az üvegházi testvérei nem  tudnak. Engem itthon nyagattak már tavaly is, hogy zárjuk üvegbe, de a tavalyi paradicsom felhozatal nem gyõzött meg, viszont idén kétféle módom gondoltam konzerválni.

Natúr paradicsomlé

Elkészítési idõ:        25 - 30  perc
Fõzési idõ :                20 perc
Mennyiség:              1 kg paradicsomból 650-700 ml paradicsomlé lesz

  1. Paradicsomokat megmosom, hámozatlanul nagyobb darabokra vágom és ...

Folytats a blogon ... nyarikonyha.blogspot.com/2011/08/para...

sponsored links

Keres?s