Papírban sült pisztráng

2012-12-24

sponsored links

YI5M1538.jpg

 Gyors, finom és viszonylag szagtalan megoldás.

 A héten megírtam az üzembiztos halbeszerzési forrást, és én is innen táraztam be a készletet szentestére. Tegnapelõtt készítettem egy "próbaverziót", egyrészt hogy lefotózhassuk, másrészt hogy mindenkinek ízlik-e az általam elképzelt megoldás.

A papírban-fóliában sült halnak óriási elõnye, hogy elõre össze lehet állítani, és egy órával a vacsora megkezdése elõtt be lehet dugni a sütõbe, ahol szép csendben elkészíti magát, és nem lesz minden ünnepi hangulatot maga alá gyûrõ halszag a lakásban.

 Pisztrángot még nem sütöttem ilyen módszerrel, de egyszer mindent ki kell próbálni. A próbaverzió jól sikerült: a hal isteni, omlós és jóízû lett. A bõre ilyen formán nem sül ropogósra, de ezt mi úgysem szoktuk megenni, így ez a körülmény nem tart vissza attól, hogy ma este is ugyanígy készítsem el.

 Mivel az ünnepi asztalnál helyet foglaló családtagok egy része ragaszkodik a hagyományos, magyaros ízvilághoz, õk lecsós változatban, a nyitottabbak csicsókával és édesköménnyel kapják.

 Megkésve bár, de íme, a recept!

 Hozzávalók (4 adaghoz): ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/12/24/pa...

sponsored links

Keres?s