Paprikás krumpli gabonakolbásszal
sponsored links
A 90-es évek elején, két évvel a nyers-vegaságom után szoktam rá. Hiányzott a füstölt íz ( a hús továbbra sem és azóta sem ) benne megtaláltam. Az elsõ bio bolt ( bio ABC )
Budapesten, a Múzeum krt-on volt, szemben a Múzeummal, ott leltem rá.
Szerelem volt elsõ ízlelésre.
Azóta sem vette át semmi csoda készítmény a helyét.
Sokféleképpen felhasználom: salátába, fõzelékre feltétként, töltelékbe, mondhatom mindenbe amivel harmonizál a füstölt íz, meg csakúgy magában.
Budapesten, a Múzeum krt-on volt, szemben a Múzeummal, ott leltem rá.
Szerelem volt elsõ ízlelésre.
Azóta sem vette át semmi csoda készítmény a helyét.
Sokféleképpen felhasználom: salátába, fõzelékre feltétként, töltelékbe, mondhatom mindenbe amivel harmonizál a füstölt íz, meg csakúgy magában.
A napokban Magdi készített lecsót vele ( no azt én még sosem, de alig várom, hogy legyen már annyi paprikánk! ), olvasva Õt, összefutott a nyál a számban:D
Így azonnal rövidtávú tervbe vettem egy jó kis paprikás krumpli készítését.
Így azonnal rövidtávú tervbe vettem egy jó kis paprikás krumpli készítését.
Paprikás krumpli gabonakolbásszal
Hozzávalók
1,5 kg újkrumpli
1 cs. bio Abc-s gabonakolbász ...