PAPRIKÁBAN SÜLT KENYÉRKE

2011-10-13

sponsored links


Változtatni kell...mármint a köreteket illetõen. Sokan, ahogy én is le vagyok, voltam ragadva, a burgonyánál a rizsnél és a tésztánál. Igen tudom, a Magyar gyomor szereti a bõséges fogásokat, a jó sülteket, húsokat, amihez elengedhetetlen a már említett triumvirátus köret. Természetesen vannak olyan magyar ételek, amihez kár mást kitalálni, mert "az", csak avval a körettel lehetséges, különben megszentségtelenítjük a honi gasztronómiát. Ma Csípõs marha tokányt fõztem, amihez általában sült burgonyát vagy tarhonyát szoktam volt adni. Ideje volt szakítani a hagyományokkal, ugyanis a neten böngészkedve, találtam egy frappáns köretet a szaftos húsom mellé. Mindjárt kettõ az egyben, ugyanis a paprikában sült kenyérkével, lehet a szaftot törölgetni, és van mindjárt hozzá, egy kis sült zöldség, savanyúság gyanánt. Eszméletlen finom párosítás volt. Legközelebb a vendégeimnek, biztos ezt fogom majd feltálalni. Ötlet: itt.

Hozzávalók 4 személyre: 2 db. piros Kaliforniai paprika, 2.5 csésze liszt, 1 csésze langyos víz, 1 evõkanál oliva ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2011/...

sponsored links

Keres?s