Paprika krémleves

2011-11-01

sponsored links


Majd minden recept úgy kezdõdik, hogy: az úgy volt... hát ez is.
Az úgy volt, hogy olvastam 4Gyereknél a paprika krémleves receptjét. Olvastam többet is, de ezt spájzoltam el, mert nagyon vonzott a hozzávalók között a mascarpone.

Aztán az is úgy volt, hogy éppen fõztem a palackozott szilvalekváromat, amikor a fõzés befejeztével maradt gyönyörû parazsam (mert szabadban fõztem a lekvárt), és hogy ne menjen veszendõbe az itthon levõ hat darab paradicsompaprikát, rátettem, meggrilleztem, majd hámozás után ment a fagyasztóba.
Aztán az is úgy volt, hogy a fagyasztó valami hiba miatt elkezdett deresedni, mint a határ, és le kellett olvasztani. A fagyasztott paprikák nem kerültek vissza, hanem a vasárnapi asztalra.
Az ügymenet rendkívül egyszerû: egy hagymát karikákra vágtam, olíva olajra dobtam, kicsit megdinszteltem. Rá a ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/Rbhk...

sponsored links

Keres?s