Panna cotta gránátalmaöntettel

2011-12-17

sponsored links


Ha a sütõ órákig foglalt, nem is készülhet máshol a desszert, mint a hûtõben. A népszerû panna cottát nem lehet megunni.Ellenállhatatlan,olcsó,és különösebb erõfeszítés nélkül elkészíthetõ. A blogon már szereplõ, lájtos-joghurtos változat után most itt egy igazibb, csaknem tisztán tejszínes desszert, a szezonalitás jegyében gránátalmával kombinálva.

Érdekes egy gyümölcs ez a gránátalma.Mindamellett, hogy a szerelem, a termékenység jelképe, kiváló antioxidáns és számtalan betegség ellenszere.Érdemes kísérletezni vele, ilyentájt kapható a hipermarketekben. Miután nálunk nem igazán közismert és kedvelt gyümölcs, elég hamar sor kerül a leárazására is.
Általában a lédús magjait használjuk fel, koktélok, saláták, desszertek készítéséhez.De a leve is jól felhasználható,enyhén ...

Folytats a blogon ... vesta007.blogspot.com/2011/12/panna-c...

sponsored links

Keres?s