Panettone

2011-12-09

sponsored links


Évek óta készítek panettonét az adventi idõszakban, de sohasem karácsonykor, mert bár nagyon finom és szeretjük is, nekünk inkább a mi kis hagyományos magyar sütijeinkkel teljes az ünnep. Általában egy nagy panettone készül, amihez anno még egy megfelelõ méretû fazekat is beszereztem, nemrég azonban kaptam papír formákat szepytõl (itt is köszi!), így most azokban készítettem. Jópofa dolog ez a forma, érdemes beruházni rájuk, fõleg ha ajándékba is készítünk süteményeket.

A tészta hozzávalóit, a vaj kivételével, a kenyérsütõ üstjébe mérem és azzal kezdem dagasztani. Amikor összeáll a tészta, az olvasztott vajat is hozzácsorgatom apránként, és hagyom alaposan kidolgozni a tésztát, ezután duplájára ...

Folytats a blogon ... www.egycsipet.hu/2011/12/panettone.html

sponsored links

Keres?s