Palócleves

2011-08-19

sponsored links


Hozzávalók: 40 dkg marhalábszár ( én csontosat vettem és a benne lévõ velõs csontot is bele fõztem) , 2db sárgarépa ,1 db fehér ,2 szem burgonya, 20 dkg mirelit zöldbab, szõlõmagolaj ,biovegeta, bors, 2 db babér, pirospaprika, hagyma, fokhagyma, 2 dl tejföl, 1 ek étkezési keményítõ, citrom, petrezselyemzöldje

Elkészítése: olajon megfonnyasztom az apróra vágott hagymát és  a 3 gerezd fokhagymát.  Rádobom a kockára vágott marhahúst. Fûszerezem vegetával,borssal ,babérral .  Majd ráhintem a pirospaprikát . Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Így fõzöm mindaddig,míg a hús félpuha nem lesz. Ekkor beleteszem a karikára vágott zöldségeket, zöldbabot és a kockára vágott burgonyát. Ilyenkor egy pici citromhéjat reszelek a levesbe.Megbolondítja . Amikor készre fõtt behabarom a ...

Folytats a blogon ... cookc.blogspot.com/2011/08/palocleves...

sponsored links

Keres?s