Paleo zserbó
sponsored links
Utolsó finomság húsvét elõtt. Triplavastag csokikrémmel.
Hozzávalók:
-10 g kókuszreszelék
-20 g mandulaliszt
-1 tojás
-75 ml kókusztej/víz
-15 g eritrit
-szódabikarbóna
Összekevertem és szilikonos sütõlapon megsütöttem. Három részre vágtam.
Diós töltelék:
-65 g darált dió
-15 g eritrit
-3 ek. kókusztej
-negyed üveg mindenmentes baracklekvár
Csokikrém:
-30 g kakaópor
-15 g eritrit
-4 ek. kókusztej
-1 ek. kókuszzsír
Összeolvasztottam az egészet. Vigyázni kell, hogy nehogy megégjen a kakaó.
Összeállítás: Az elsõ lapra lekvárt, majd diós tölteléket kentem, erre került a második lap, majd ismét lekvár és töltelék. Az utolsó lapra rásímítottam a csokikrémet és hûtõben dermesztettem. Kb. 8 szelet lesz belõle, összese 24 g CH tartalommal.
Hozzávalók:
-10 g kókuszreszelék
-20 g mandulaliszt
-1 tojás
-75 ml kókusztej/víz
-15 g eritrit
-szódabikarbóna
Összekevertem és szilikonos sütõlapon megsütöttem. Három részre vágtam.
Diós töltelék:
-65 g darált dió
-15 g eritrit
-3 ek. kókusztej
-negyed üveg mindenmentes baracklekvár
Csokikrém:
-30 g kakaópor
-15 g eritrit
-4 ek. kókusztej
-1 ek. kókuszzsír
Összeolvasztottam az egészet. Vigyázni kell, hogy nehogy megégjen a kakaó.
Összeállítás: Az elsõ lapra lekvárt, majd diós tölteléket kentem, erre került a második lap, majd ismét lekvár és töltelék. Az utolsó lapra rásímítottam a csokikrémet és hûtõben dermesztettem. Kb. 8 szelet lesz belõle, összese 24 g CH tartalommal.