Palacsinta újragondolva - kölessel
sponsored links
Hogyan lehetne megszerettetni a kölest? Valószínûleg nem a tejben, vagy vízben fõtt kásáfélék és alternatív zöldséges köretek világából kellene kiindulni, hanem valahonnan az édességek társaságából kellene ráközelíteni, mint mondjuk az a bizonyos Országtorta, kecskeméti sárgarbarack lekvárral.
Szeretném minél gyakrabban beilleszteni az étrendünkbe, mert nagyon egészséges növésben levõ szervezet számára, kovasav tartalmának köszönhetõen rugalmassá teszi a bõrt, a hajat erõssé, jó a hatása vashiányos állapotokra, sõt rendszeres fogyasztása rákmegelõzõ is lehet, szóval lenne miért többet enni belõle, már csak a hogyant kellene eltalálni, mert sajnos a maradék rendszerint rajtunk is marad?
A kölesbõl készült palacsinta tuti biztos fogásnak számít és mi tagadás elfogyott. ( Bár palacsinta nálunk még nem veszett kárba!)
Palacsinta kölesbõl
Hozzávalók (10-12 darabhoz):
4 evõkanál fõtt köles ...