Palacsinta - szebben
sponsored links
Nekem és a palacsintának nem nyúlik vissza túl régre a kapcsolatunk. Biztos említettem már hosszú bénázásomat, miszerint vagy másfél évig szenvedtem, mire sikerült az elsõ egész darabot elkészíteni. Én ugyanis, mint abszolút óvatos háziasszonyka, takarék lángon álltam neki, nehogy odaégjen. Amibõl persze az lett, hogy nem sült át és végül kanállal kellett enni. Én meg felhúztam magam és úgy döntöttem, ezt a mûveletet meghagyom a nagymamáknak. Aztán egyszer egy ismerõsöm félig szigorúan megjegyezte, hogy egy édesanyának illik azért ezt tudni?. Ekkor elszégyelltem magam és csodák csodája! a következõ adag sikerült Azóta egyszerre két serpenyõben sütöm, nem gyõzöm kivárni
A mostani ételt két dolog ihlette: egy vendégség, amin ki akartam tenni magamért és egy verseny. A versenyrõl azóta sem hallottam, a vendégségben viszont egyértelmû volt a siker. Próbáljátok ki!
Kókuszkrémes zabpalacsinta balzsamos meggyszósszal
Hozzávalók 12 darabhoz:
25 dkg zabliszt ...