Palacsinta

2012-04-02

sponsored links


Egy hagyományos palacsintatészta recept következik. Ez az az étel, amit (tapasztalataim szerint) mindenki szeret. Lehet enni sósan, édesen, az egyik legjobban variálható tészta. Szeretjük sajtosan kis tejföllel köretnek, de talán még jobban szeretjük édes fõétel gyanánt. A fenti képen látható darabban darált dió, fahéj és nádcukor van. Ezt az ételt nálunk mindig a párom készíti, a palacsintasütés mifelénk férfimunka. :)

A jól bevált és közkedvelt palacsinta tészta receptje következik. Nyilván minden profinak megvan már a saját tökéletes palacsintája, de a kezdõknek még jól jöhet ez a kis recept. Nehéz mértékegységeket írni, mert párom mindig szemre készíti, de a minap lemérettem vele a hozzávalókat. Persze a liszttõl (és a tojások méretétõl) függõen elképzelhetõ, hogy kicsit több folyadék kell hozzá, de kiindulási alapnak a következõek az arányok: ...

Folytats a blogon ... edeskonyha.blogspot.com/2012/04/palac...

sponsored links

Keres?s