Padlizsántekercsek paradicsomágyon (lépésrõl-lépésre)
sponsored links
Hozzávalók- 4 személyre : 2 padlizsán, 1 hagyma, 30 dkg paradicsom, 50 dkg darálthús, 1 szelet kenyér, 1 tojás, 4 cikk fokhagyma, 3 evõkanál olaj, 1 csokor petrezselyemzöld, só, bors, fûszepaprika
1. Elõkészítjük a hozzávalókat.
2. A padlizsánt megmossuk, szárazra töröljük majd 3-4 mm-es vastagságú szeletekre vágjuk.
3. A padlizsánszeleteket megsózzuk, 10 percig állni hagyjuk, majd papírtörlõvel leitatjuk a levét és forró grillsütõn, mindkét oldalán megsütjük.
4. A darált húshoz hozzáadjuk a beáztatott és kinyomkodott kenyeret, az apróra vágott 2 cikk fokhagymát és petrezselyemzöldet, meg a felvert tojást. Sóval, borssal és fûszerpaprikával ízesítjük és jól ...