Padlizsános metélt olaszosan

2011-08-02

sponsored links


Az igazi nyár ugyan eltûnt valamerre, de szerencsére azért a padlizsánszezon itt maradt.Tulajdonképpen nem is kellene ezt a tésztát bedugni a sütõbe,elegendõ kifõzni a tésztát és összeforgatni a padlizsánnal, de valahogy jól esik a meleg.
Talán a sört is forralt borra kellene cserélni.

Hozzávalók:

3 közepes padlizsán
3-4 gerezd fokhagyma
4 evõkanál olívaolaj
6-8 zsályalevél
30 dkg tagliatelle (hosszúmetélt)

reszelt juhsajt

A padlizsánokat megmossuk, hámozatlanul felkockázzuk, 1,5 cm-es kockákra vágjuk.Legalább egy órára besózzuk,papírtörlõre helyezzük, vagy ...

Folytats a blogon ... vesta007.blogspot.com/2011/08/padlizs...

sponsored links

Keres?s