padlizsánkrémleves krémsajttal

2011-08-26

sponsored links

Nem volt túl sok kedvem mostanában fõzni. Meleg volt/van, mindig hiányos a család, ráadásul aki volt, az is gyomorproblémákkal... Szóval eléggé minimálverzióban megy a dolog... Ez a leves sem nagy kaland, de ha már itt volt ez a darabka padlizsán anyukámtól, akkor csak kell kezdeni vele valamit. Naná, hogy krémlevest. És bár saját tapasztalat, hogy a padlizsán sütõben sütve hozza a legjobb formáját, naná, hogy ennyiért nem kapcsoltam be. Azért jó lett ám így is! (kár, hogy ezek a krémlevesek számomra fotózhatatlanok...)

1 db 25-30 dkg-os padlizsánt meghámoztam, felkockáztam és

kevés olíva olajon sütni kezdtem.

Sóztam, borsoztam, hozzáadtam ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/08/26/padl...

sponsored links

Keres?s