Padlizsánkrém, paradicsomkosárban
sponsored links
Kedvenc krémem és kedvenc padlizsán ételem. Bár ezt most kivételesen a nõvérem állította össze, de mindketten anyatejjel szívtunk magunkba és egyformán finomra készítjük ezt a csodás kencét. Sokan már csak az ízét meghazudtoló, csúnya színe miatt sem merik megkóstolni. Így ha vendégeket várunk, tálaljuk szép piros paradicsomban.
Kisebb adag:
2 közepes padlizsán
1 fej kisebb hagyma
só
olaj
majonéz
A padlizsánt (vásárlás technikája, minél könnyebb annál jobb, mert akkor kevesebb benne a mag) megsütjük. Általában tûzhelyen, egy platnin sütöm (sütjük) a tûzhelyet letakarva alufóliával, hogy ne legyen koszos a lecsurgó padlizsán lé miatt. Higgyétek el, sokkal finomabb íze lesz, ha nyílt lángon készül, mint a sütõben. Össze sem lehet hasonlítani. Vagy grillen, a kertben. Na, az az igazi király élvezet.
Ha megsült, tegyük egy tálba és hagyjuk ...
Kisebb adag:
2 közepes padlizsán
1 fej kisebb hagyma
só
olaj
majonéz
A padlizsánt (vásárlás technikája, minél könnyebb annál jobb, mert akkor kevesebb benne a mag) megsütjük. Általában tûzhelyen, egy platnin sütöm (sütjük) a tûzhelyet letakarva alufóliával, hogy ne legyen koszos a lecsurgó padlizsán lé miatt. Higgyétek el, sokkal finomabb íze lesz, ha nyílt lángon készül, mint a sütõben. Össze sem lehet hasonlítani. Vagy grillen, a kertben. Na, az az igazi király élvezet.
Ha megsült, tegyük egy tálba és hagyjuk ...