Padlizsánkrém másképp

2011-07-31

sponsored links


Ez egy érdekes variációja a padlizsánkrémnek. Teljesen más az íze mint a héjjában sütött, majd megpucolt és majonézzel kikavart változaténak. Kicsit pikánsabb és markánsabb.

Hozzávalók: 1 nagyobb padlizsán, 1 zöldhagymaszár, kevés olivaolaj, só, bors, fûszerpaprika.

Elkészítés: A padlizsánt megmossuk és karikákra vágjuk. A felhevített olajon, héjjastól megsütjük, majd miután szép pirosra sült papírtörlõre szedjük. A hagymaszárat apróra vágjuk, majd a kihûlt padlizsánnal együtt turmixgépben pürésítjük. Megsózzuk, megborsossuk és tálalás elõtt megszórjuk egy ...


Folytats a blogon ... ahogymiszeretjuk.blogspot.com/2011/07...

sponsored links

Keres?s