Padlizsán melegszendvics light
sponsored links
Mi lenne, ha a kenyeret zöldségre cserélnénk, és mi lenne, ha olajban sütés helyett a tepsiben sütnénk a padlizsánt? Szuper vega melegszendvicset nyerünk, ami lényegesen kalória barátabb, mintha hagyományos módszereket választanánk. Olyan, mintha rántott lenne, de nem az. Tényleg sütõben sült.
Szerintem hidegen is rendben van a holmi, és õszintén szólva a felhasználhatóságát gyakorlatilag végtelennek látom. Jó lehet csak így szendvicsnek, aztán elõételnek, vagy partifalatnak, de köretként is megállja a helyét. Ilyen multifunkciós dolog csak kettõ van itthon, háni meg én. Szigorúan a blog tematikája miatt ragaszkodom ahhoz, hogy ne kezdjem el sorolni, miféle funkciókban vagyunk képesek helytállni, ráadásul jól, de annyit elárulhatok, hogy mivel háni szerint õ szinte tökéletes, így csak én nyögök néhány funkciónál, akkor is csak halkan.
A paradicsomot szándékosan nem bonyolítottam túl, és nem gyõzöm magam vállon veregetni miatta, az íze ...