PADLIZSÁN CURRY
sponsored links
Azt ígértem legközelebb jövök az adagokkal az elõzõ poszthoz kapcsolódóan, de arra gondoltam, hogy együnk végre valamit, hiszen legtöbben azért jártok ide, vagy nem?
Itt az ember könnyen megfertõzõdik a curry készítésével, mert az alapanyagok tálcán kínálják magukat. Csirke curryt már csináltam, így most vega barátaimnak akartam kedvezni, így jutott eszembe a padlizsán. Egyik újságban csicseriborsóból készült, de megmondom õszintén, hogy az annyira nem az én világom... De ha valakinek az ízlik jobban, készülhet abból is. Egy a lényeg, jázminrizzsel finom lesz!
PS: Többen jeleztétek, hogy viszonylag nehezen vagy egyáltalán nem tudtok megjegyzést írni egy-egy bejegyzéshez. Sajnos tudom, hogy nem egyszerû, DE ha regisztrált Facebook-osok vagytok, belépés után az alábbi linkre kattintva csatlakozhattok a coffeinmentes facebook oldalához itt, ahol egyszerûbben és gyorsabban tudtok kommentálni. Köszönettel, Emma
Hozzávalók:
2 db közepes padlizsán
2 evõkanál szezámolaj vagy olívaolaj
hüvelykujjnyi friss gyömbérdarab
1 evõkanál curry (ha fûszeresebb legyen még 1 evõkanál mehet bele)
1 kiskanál garam masala ...