Padlizs?n parmez?nos panco-morzs?ban
sponsored links
A padlizs?n egy igaz?n sokf?lek?ppen felhaszn?lhat? z?lds?g, s?tve, p?rolva-s?tve, grillezve is kit?n?. Legismertebb ?s legelterjedtebb a padlizs?nkr?m, zakuszka. Nagy kedvencek a paradicsommal kombin?lt padlizs?n-vari?ci?k is.
Ez a mostani recept is egy v?gtelen?l egyszer?, de igen finom ?s nem mellesleg l?tv?nyos elk?sz?t?si m?dja. Ha valami neh?zs?g ad?dik az elk?sz?t?sekor, az tal?n a felv?g?sa a s?t?s el?tt. Ugyanis ?gyelni kell, hogy mik?zben hossz?ban kb. 10 mm-es cs?kokra v?gjuk, fenn ne v?gjuk ?t, hogy azt?n legyez?-szer?en ki lehessen nyitni.
Tov?bb ?Ez a mostani recept is egy v?gtelen?l egyszer?, de igen finom ?s nem mellesleg l?tv?nyos elk?sz?t?si m?dja. Ha valami neh?zs?g ad?dik az elk?sz?t?sekor, az tal?n a felv?g?sa a s?t?s el?tt. Ugyanis ?gyelni kell, hogy mik?zben hossz?ban kb. 10 mm-es cs?kokra v?gjuk, fenn ne v?gjuk ?t, hogy azt?n legyez?-szer?en ki lehessen nyitni.