Pacalleves

2013-02-20

sponsored links


Alapjában véve a pacal egy nagyon undorító dolog, de csak alapjában véve. Amikor a levesbe kerül és a kész termék az asztalomra, illetve az orrom elé, minden eszembe jut róla, csak az nem, hogy undorító. Imádom! Leginkább a fokhagyma vonz, de nagyon kedvelem ezt a levest. Eleinte csak vendéglõben kóstoltam, aztán többször én is megpróbálkoztam vele, a pacal csomagolásán szereplõ recept szerint, aztán tökéletestettem a receptet és a végeredmény ez lett. Nekünk így finom.

Pacalleves
Hozzávalók ( 4 személyre): 35 dkg elõfõzött, konyhakész pacal, 50 dkg borjúcsont, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 1 fej karalábé, tenyérnyi zeller, 1 mokkáskanál só, 1 evõkanál szemesbors, 1 fej fokhagyma, 3 dl ...

Folytats a blogon ... finomsagaim.blogspot.com/2013/02/paca...

sponsored links

Keres?s