Pacalleves
sponsored links
Most nem mesélem el nektek mi is történt mikor másodszorra ettem a fent nevezett levest. Lényeg, hogy nincs mivel hencegnem. Elõször egyetemistaként nagybátyámékkal ettem egy étteremben. Mély nyomokat nem hagyott bennem (a kis finnyás tizenéves). A második eset után hallani sem akartam pacalról. Csak hát ugye másképp történt. Lényeg, hogy azóta sûrûn készül, mert Oldalborda szerint az éttermekben legtöbb "lájkot" érdemlõ leves ez. Lányok is szívesen fogyasztják, Kiffiú még nem érzett rá az ízére, hisz ebbõl most a levét mind eltûntette, de pár kanál sûrû után a többit meghagyta. Szóval a tojáslevesbõl a tojás, lágytojás meg a pacalleves nem nyerõ neki. Sebaj, ennyi idõsen sokkal több dologgal voltam balhéban.
Az alábbi leves Oldalbordától megkapta az utóbbi idõk legjobb pacallevese titulust. Mire én csak annyit mondtam, hogy biza rég készítettem, s azért van annyira odáig.
Hozzávalók: ...