P?rnaf?nk
sponsored links
30 dkg finomliszt
1 p?pos tk. s?t?por
4 dkg cukor
1 csipet s?
2 dl tejf?l
1 db kicsi toj?s
1 cs. van?li?s cukor
Elk?sz?t?s:
A lisztet a kever?t?lba m?rem, hozz? adom a s?t, a cukrot, van?li?s cukrot, s?t?port ?s kicsit vill?val ?sszekeverem. Mehet hozz? a toj?s ?s a tejf?l, s m?ris lehet ?sszedolgozni. ?n a konyhai robotg?pemet, Jen?t " k?rtem fel erre a feladatra" , de k?zzel sem nagy munka. Ha k?szen vagyunk, akkor lisztezett fel?leten kb. f?l centi vastagra ny?jtjuk, ?s lehet?leg egyforma n?gyzetekre vagdossuk. Nem kell, hogy t?l nagyok legyenek, mondjuk nekem olyan 6x6-ra siker?ltek. Minden kis n?gyzeten peng?vel vagy ?les k?ssel k?t kicsi bemetsz?st ejt?nk, amit picit sz?th?zva meg is t?g?tunk. Olajat forr?s?tunk, s mint ?ltal?ban a f?nkokat, ?gy s?tj?k, m?g mindk?t oldaluk sz?p piros nem lesz. M?g forr?n megsz?rjuk porcukorral, ?s m?r lehet is k?n?lni, enni.
Ezer k?sz?net ez?rt a fantasztikus recept?rt Aranytepsinek!
http://aranytepsi.blogspot.com/2016/02/racsos-parnafank.html