Ossobuco alla Lilahajnal - avagy lyukascsont Lilahajnal módra
sponsored links
Az ossobuco tényleg lyukascsontot jelent, modjuk jobb, ha van egy kis hús is rajta... marhalábszár szelet, közepén velõscsonttal. Egyszer már készítettem "alla Milanese" de most kedvem és a konyhában megtalálható hozzávalók szerint alakítottam a receptet. Hát akkor lássuk a medvét...azaz a marhalábszárat. ( azta, csak úgy sziporkázok ma! )
Hozzávalók 3 személyre:
- 3 szelet (3-4cm vastag) marhalábszár csonttal és velõvel
- 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
- 2-3 szál petrezselyemzöld apróra vágva
- 3 evõkanál liszt
- só, (én most Camargue sót használtam, hogy dobjon rajta egy kicsit) bors (frissen õrölve) ...