Orjaleves

2013-12-22

sponsored links


Hozzávalók 4 személyre:
80 dkg orjacsont (nyakszirtcsont), 3 sárgarépa, 2 petrezselyemgyökér, 10 dkg zeller, 10 dkg karalábé, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 paprika, 5 dkg száraztészta, szemes bors, só, házi ételízesítõ, petrezselyemzöld.
Elkészítése:
A húst megmossuk, majd hideg vízben fõni tesszük. Amikor felforrt, a habját leszedjük, házi ételízesítõvel, sóval és szemes borssal fûszerezzük. A zöldségeket megpucoljuk, majd a leveshez adjuk. Lassú tûzön fõzzük, amíg a hús meg nem puhul. Ekkor a csontot kivesszük a levesbõl, a húst ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s