Oreo trüffel (sütés nélkül)

2011-10-22

sponsored links


Ma van a lányok édesapjának a születésnapja. Jó pár hete tervezgették már, hogy vajon mit is adjanak majd neki ajándékba. Mi mást is találhattak volna ki mint, hogy saját készítésû édességgel lepik meg. Igyekeztünk olyasmit találni, amit valóban szinte teljesen egyedül  tudtak megvalósítani.
Panna megfigyelte, hogy az apukája autójában mindig van Oreo keksz, ezért aztán õ olyan desszertet választott, aminek az egyik alkotóeleme ez. Kivételesen nem házi Oreoból készült, de ha valaki kedvet érez hozzá, akár abból is elkészítheti. A receptet Flóránál találtuk, úgyhogy köszönet neki érte! Egy nagyon kicsit változtattam az elkészítés menetén, mert Panna még csak 9 éves és nem szívesen engedtem volna meg neki, hogy a forró vízfürdõre állított csokival dolgozzon, de ez az eredmény szempontjából szerintem nem is volt fontos. :)))

Nagyon aranyosak voltak tegnap amikor átmentek az apukájukhoz, nem gyõzték dugdosni elõle a csomagocskákat. Kíváncsian várom õket haza, hogy este elmesélhessék mennyire sikerült a meglepetés. :)))

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keres?s