Orecchiette brokkolival és pancettával

2011-11-21

sponsored links


Mára egy gyors késõ õszi tésztát hoztam. Igaz, nem most készült, de nagyon aktuális.
Aki szereti, használja bátran a csípõspaprikát; ebben a hidegben biztos jól fog esni!
A recepteket tekintve izgalmas hétnek nézünk elébe. Nézzetek majd be, hátha számotokra is érdekes lehet... Ja, és elkészült a Tavola In Piazza facebook oldala. Itt lehet tetszést nyilvánítani, és ha úgy érzitek, használjátok a megosztás gombocskát is...
Köszi. :-)

Orecchiette brokkolival és pancettával
Hozzávalók: 320 g orecchiette, 120 g pancetta (érlelt, fûszeres császárhús) lehet füstölt is, 2 gerezd fokhagyma, 350 g brokkolirózsa, 50 g brokkolilevél, 1 dl száraz fehérbor, 1 dl zöldség alaplé, 1 tk. vaj, extraszûz olívaolaj, só, bors, Parmigiano Reggiano de jó hozzá egy kevés scamorza is, só, bors (esetleg csípõspaprika)
Egy magas falú serpenyõben felhevítjük a vajat és egy kevés olívaolajat, megpirítjuk benne a fokhagymát ...

Folytats a blogon ... tavolainpiazza.blogspot.com/2011/11/o...

sponsored links

Keres?s