Opera

2011-09-26

sponsored links


Az operát már évek óta nézegetem,de valamiért mindig kimaradt. Most nemrég volt szerencsém megkóstolni a Freiben, és iimádtam. Mandulás piskóta kávésziruppal itatva, kávés vajas krém és csoki ganache. Nem divatos kedvelni a vajas krémet, de néha azért tud jó lenni. Fõleg ez az amerikai stílusú, ami keményre dermed és bársonyosan olvad az ember szájában. Nem egy túl bonyolult süti, viszont üt. 
A receptet innen vettem, de sajnos nem tudom jó szívvel ajánlani. Az arányok elég bénák. Pl. a vajas krém receptje egyáltalán nem tetszik és mennyiségben is túl sok(ahogy a szirup is). Én a piskótát is másképp csinálnám. Hát végtére csak összeállt, útközben rájöttem, hogy ez a vajas krém nem fog menni, úgyhogy másképp csináltam, de mennyiségileg maradt. Hát ezeken legközelebb javítanék.

Hozzávalók:
a piskótához: ...

Folytats a blogon ... horsi-orsi.blogspot.com/2011/09/opera...

sponsored links

Keres?s