Omnium olajok vadételkhez

2018-02-05

sponsored links


Most egy rövid bejegyzéssel készültem nektek. Igazából vadhús mániám egyik újabb kiegészítõjére bukkantam az Omnium fûszerolajak formájában. Tudjátok mindig hozok néhány jó ötletet, ha éppen rálelek valamire, tehát most NEM egy PR cikk következik. 

Az Omnium Gourmet vargányás fûszerolaj alapja 100% hidegen sajtolt, szagtalanított napraforgóolaj. A fenti változat még extra szûz olívaolajjal készült,  de most már napraforgós változat található a webáruházban. 

A vargányás fûszerolaj bázisát enyhe fokhagymás napraforgóolaj képzi, amely jól harmonizál más ízekkel, fûszerekkel. A friss fûszerek - rozmaring, babérlevél, bors , vargánya  ízanyagát alacsony hõmérsékleten temperálva oldják ki. A borókabogyós változatban pedig babérlevél is található.

Kiváló húsok pácolásához, sütéséhet ez a változat. Próbáljátok ki nagyvadakhoz (szarvas, õz, vaddisznó, muflon) ezeket az olajakat.
De ha elvonatkoztatunk a vadaktól, akkor még csirke, marha és sertéshúshoz is bevethetõek ezek a termékek, sõt még krémleveseket is ízesíthetünk vele.

Mindkét fûszerolaj 250 ml-es üvegben kapható. 

Itt találjátok a pontos elérhetõséget, ha kedvet kaptok a rendeléshez: http://olajtarsasag.hu/termekek/kat/varganyas-fuszerolaj/

Tegyetek egy próbát velük! Nekem nagyon tetszenek! Ha pedig nem vásárolnátok, akkor készítsetek saját magatok házi fûszerolajakat. Egy jó kis inspiráció szerintem ez a két termék! 

További ötletekért és finomságokért tartsatok velem a következõ oldalakon:
https://www.facebook.com/boldogkukta1/
vagy
https://www.instagram.com/boldogkukta1/



  Nyomtasd ki a bejegyzést!



Folytats a blogon ... boldogkukta.blogspot.com/2018/02/omni...

sponsored links

Keres?s