Omlós kacsamell bulgurral és kakukkfüves áfonyalekvárral
sponsored links
Húha, csak csak sikerül hoznom minden hónapban legalább egy sósat:) Sõt, most egyszerre több is van a tarsolyomban, de ugye nem szabad egyszerre ide zúdítani az összeset! Bevallom én fehér hús rajongó vagyok, ami azt jelenti, hogy csirke-pulyka párosnál nálam bezárul a nagy kör:) De! Mostanság fejlõdõképes vagyok, sõt ez a kacsamell kifejezetten a kedvenceim közé tartozik, melynek alapreceptjét Bazs barátunknak köszönhetem:) Igen, igen Te szerettetted meg velem:) Ja, és ráadásul a világ legegyszerûbb dolga, hiszen csak sütõbe be, egyszer fordít és készen is van!
Hozzávalók 4 személyre:
kacsamellhez:
1 kg kacsamell
kakukkfû
rozmaring
frissen õrölt fekete bors
1 egész fej fokhagyma
só
2 dl jó minõségû száraz fehérbor
bulgurhoz:
300 g bulgur ...