Olívás-sajtos csiga

2012-05-28

sponsored links

Itt pedig az elõzõ bejegyzés folytatása, a sós csiga következik! ;)

A recept:

  • 10 dkg tönkölybúza liszt
  • 10 dkg hajdina liszt vagy hajdina megõrölve
  • 1 csipet
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 dl melegvíz
  • 1 kk cukor
  • 1 kk szárított élesztõ
  • 1 tojás - felverve
  • 1 ek olívaolaj
  • 10 dkg zöld olívabogyó - felkarikázva
  • 10 dkg reszelt parmezán

A liszteket egy tálba szórjuk, megsózzuk, ráöntjük az olajat, majd az élesztõt felfuttatjuk a langyos-cukros vízben és azt is hozzáadjuk. Beleöntjük a tojást és pár könnyed mozdulattal tésztát gyúrunk belõle. Letakarva, meleg helyen ...


Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2012/05/28/olivas_...

sponsored links

Keres?s