Olívabogyós õzcomb

2013-02-20

sponsored links


Ivóban fõztem

Hozzávalók: 70 dkg õzcomb, 1 evõkanál zsiradék, 2 nagy hagyma, 2 cikk fokhagyma, 2 szál sárgarépa, 2 dl fehérbor, 2 dl paradicsomlé, 15 dkg fekete olívabogyó,1 kávéskanál cukor, só, bors, 2 babérlevél; a körethez: 30 dkg csavart tészta

Elkészítése: A pácolt õzcombot ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, zsiradékon, mindkét felét megpirítjuk, majd kiszedjük egy tányérra. A visszamaradt zsiradékon megdinszteljük a szeletekre vágott hagymát és fokhagymát, a karikára vágott sárgarépát, majd ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2013/02/ol...

sponsored links

Keres?s