Olasz napok a konyhámban Podmaniczky Szilárd elõszavával
sponsored links
A héten olasz napok vannak a konyhámban. Be kell, valljam, hogy erõs nyomás nehezedik rám e téren a családom részérõl, hogy minél gyakrabban kerüljön terítékre pizza, pasta, lasagne.
Jómagam az olasz húsételek és antipastik iránt érzek mélyebb elkötelezettséget, de szívesen engedek idõrõl idõre a nyomásnak.
A legnépszerûbb hétköznapi olasz ételfélék sorozatát szeretném felfûzni a "variációk egy témára" fejezetembe, mégpedig azzal a szándékkal, hogyan lehet kevesebb idõbeni és gyakorlati befektetéssel minél többféle olaszos ételt az asztalra varázsolni a hétköznapokban.
Elõre bocsátom, hogy a családom hétköznapi kedvencei kerülnek terítékre, úgyhogy a sorozat miatt nem építettem be plusz flikflakokat, és nehezen beszerezhetõ alapanyagokat sem.
A legnépszerûbb hétköznapi olasz ételfélék sorozatát szeretném felfûzni a "variációk egy témára" fejezetembe, mégpedig azzal a szándékkal, hogyan lehet kevesebb idõbeni és gyakorlati befektetéssel minél többféle olaszos ételt az asztalra varázsolni a hétköznapokban.
Elõre bocsátom, hogy a családom hétköznapi kedvencei kerülnek terítékre, úgyhogy a sorozat miatt nem építettem be plusz flikflakokat, és nehezen beszerezhetõ alapanyagokat sem.
Ezeket az ételeket bárki, akár nagyobb rákészülés nélkül is el tudja készíteni. Gyorsan, egyszerûen.
Spagetti a la mennyország...