Olajbogyókrém - Tapenade

2012-05-01

sponsored links


A hétvégi névnapi bulira beouf bourguignon készült, bográcsban!! Szerintem elég macerás elkészíteni, mivel szinte az összes hozzávalót (zellerszártól, gyöngyhagymán át a marhahúsig) külön-külön le kell pirítani, de rám most csak a kóstoló szerepét osztották, illetve az elõételekért voltam felelõs. Finom lett, sajnos kép nem készült róla:-(
Viszont már régóta szerettem volna igazi, házi olajbogyókrémet gyártani, amihez most jött el a megfelelõ pillanat. Mindenkinek ízlett, bár többen nem jöttek rá, hogy mibõl mixeltem:-)

Hozzávalók:
50 dkg fekete magozott olajbogyó, 3 ek kapribogyó, 3 gerezd fokhagyma, 2 szardellafilé, olívaolaj ...

Folytats a blogon ... mahl-zeit.blogspot.com/2012/05/olajbo...

sponsored links

Keres?s