Négysajtos töltött krumpli
sponsored links
Hozzávalók 4 személyre: 8 krumpli, 2 evõkanál olívaolaj, 5 dkg gouda sajt, 5 dkg juhsajt, 5 dkg feta sajt, 5 dkg füstölt sajt, 5 dkg vaj, 1 teáskanál szárított rozmaring, metélõhagyma, só
Elkészítése: A krumplikat jól megmossuk, ha szükséges megsikáljuk, majd félbevágjuk és egy tepsibe rakjuk. Meglocsoljuk az olajjal és megszórjuk a rozmaringgal meg a sóval. Fóliával lezárjuk és forró sütõben, 30-40 perc alatt megsütjük. Közben a sajtokat kockára vágjuk, a vajat pedig megolvasztjuk. Mikor a krumplik átsültek, kivesszük, kissé hûlni hagyjuk, majd belsejüket kikaparjuk, felvágjuk és összekeverjük a sajtokkal meg a vajjal. A tölteléket visszarakjuk ...