Nyúlgerinc vadasan
sponsored links
Nyúlgerinc erdõk,mezõk,dûnék ízeivel
Utoljára bõ húsz éve ettem nyúlhúst.Akkoriban a szüleim tartottak nyulakat,s így többször készült belõle étel.Õszintén megmondom,hogy nekem azóta sem jutott eszembe egészen addig míg a Tetrabbit kft nem keresett meg azzal,hogy próbáljak ki valamilyen nyúlhúsos ételt.Már csak azért is meglepõdtem,mert tudomásom sem volt róla,hogy találkozhatok nyúlhússal a boltok polcain.Az az igazság ugyanis,hogy húsfélét kistermelõktõl,esetleg hentesnél vásárolunk.Soha meg sem néztem az üzletek húspultjait.
Most,hogy tudom biztosan kerül máskor is a tányérunkra nyúl.Mert régen is ízlett,s most sem volt ez másként.
Anyu többek között vadasan is készítette,s elõször én is így próbáltam ki.Azzal a különbséggel,hogy nem egy egész nyulat használtam fel,s megbolondítottam erdõk,mezõk,dûnék varázslatos ízeivel.Vagyis:vargányával,kakukkfûvel és száraz fehérborral.
Nyúlgerinc vadasan
Hozzávalók(2 fõre):