Nyírfacukor
sponsored links
Mi is az a nyírfacukor?
A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezõje. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.Felnõttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévõk is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.
A nyírfacukor elõnyei/tulajdonságai:
- Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
- Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
- Elõsegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
- Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
- Nem növeli a test inzulin szükségletét
- Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
- Lassítja a fogszuvasodást, a fogkõképzõdést, csökkenti a lepedékképzõdést ...