Nyírfacukor

2011-11-11

sponsored links

 Mi is az a nyírfacukor?

A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezõje. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.
Felnõttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévõk is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.

A nyírfacukor elõnyei/tulajdonságai:
  • Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
  • Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
  • Elõsegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
  • Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
  • Nem növeli a test inzulin szükségletét
  • Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
  • Lassítja a fogszuvasodást, a fogkõképzõdést, csökkenti a lepedékképzõdést ...

Folytats a blogon ... juharszirup87.blogspot.com/2011/11/ny...

sponsored links

Keres?s