Nyári szûz

2013-08-17

sponsored links

DSC_3279s.jpg

Alapvetõen a szárnyasételeket kedvelem, bár az élõ csirkétõl idegbajt kapok -  ronda is, büdös is, de a húsa finom... A sertéshúst az utóbbi idõben kezdem megszeretni, legfõképpen a szûz része az, amiben a legtöbb fantáziát látom. Finom, puha és nagyon mutatósan elkészíthetõ. Viszont nálunk elég kevés helyen kapható, ha meglátok valahol, beindul a fantáziám és biztos alkotok valami finomat belõle :)

Így született meg ez a nyár ihlette töltött husi, ami biztos, hogy nem éri meg a holnapot, a maradékot hidegen is el lehet csipegetni.

Õszibarackkal és camembert-rel töltött sertésszûz

Hozzávalók 4 fõre:

2 közepes sertésszûz

10 dkg camembert ...


Folytats a blogon ... atetovaltlanykonyhaja.blog.hu/2013/08...

sponsored links

Keres?s