Nyári halászlé
sponsored links
Ma Iván névnapja van és a férjem Iván, pontosabban kettõs keresztneve van, a második Zoltán. Tehát tegnap pedig Zoltán volt. Ebédre halászlét kért amit nagyon szeret. Második fogás rántott hal volt és rántott sertéskaraj tartármártással, sült burgonyával, és a sertéskarajhoz az idei elsõ kovászos uborkám. MIvel már mind a kettõ van a blogomba így ezt a két utóbbi ételt nem tettem be. Desszert Túrós vaníliakrémes eperhab volt - ezt pedig késõbb teszem be, mert ma nem volt ídõm.
Hozzávalók: 4 vagy 6 adag
4-6 db pontyszelet, 1 doboz (20 dkg) halálászlésûrítmény, 1 csomag Laci bácsi bográcsos ételek halászlé alappor, 1 hegyes csípõs zöldpaprika, vagy piros paprika, 1 nagy fej vöröshagyma, ízlés szerint kalocsai õrõlt pirospaprika, hogy még szebb piros legyen, 2,5 liter víz, só, kevés olaj, volt még korábbról a ...