Nyuszi hopp!!!

2017-04-21

sponsored links


Húsvétra megleptem a kis családot egy alkalomhoz illõ tortával. Egyrészt mert muszáj volt a mennyei finom maracuja krémet nekik is megmutatni végre, másrészt pedig kaptam ajándékba a Sütisdoboztól egy új burkoló cukormasszát tesztelésre.
 
Az az igazság, hogy ebben a posztban nem tudok bõségesen írni a termékrõl, mert sajnos az elsõdleges szempont, ami miatt ki szerettem volna próbálni, miszerint kis adag is elég egy torta burkolására, nem jött össze. Bár az anyag valóban csodálatos, eszméletlen vékonyra nyújtható és könnyen mozgatható szakadás és nyúlás nélkül, de az a vékonyság, ami a 25 dkg-ból adódik egy ekkora tortára (16 cm átmérõjû és kb. 11 cm magas volt) nem volt elegendõ. Akkor lenne rá talán esély, ha tökéletesen körbekent, hibátlan felszínû tortát tudtam volna csinálni, de bevallom õszintén, hogy ennél a tortánál valahogy minden összeesküdött ellenem. Nagyobb mennyiséggel kiválóan mûködött volna természetesen, mert akkor lett volna anyag, amit elegyengedhetek a torta kissé hepehupás oldalán. Így végül a megszokott burkolómasszáimat használtam, de a Massa Ticinomat jól elcsomagoltam és a késõbbiekben ki fogom próbálni vagy kisebb tortán, vagy díszítés készítéséhez... vannak ötleteim. ;)
 
Addig is mutatom a kis nyuszikáimat, akik idén velünk ünnepeltek:
 
 


Folytats a blogon ... bombolone.blogspot.com/2017/04/nyuszi...

sponsored links

Keres?s